Vakantietijd!

De tijd voor vakantie is eindelijk aangebroken! Lekker weg in eigen land. We gaan twee weken de boer op. Genieten van de Veluwe en uiteraard weer op de kampeermanier. De eerste week zullen we te vinden zijn in Vaassen bij camping De Helfterkamp. Deze keer geen tent of blokhut, maar een heuse toercaravan die al op de plek van bestemming staat en waarbij de voortent e.d. ook al is opgezet. Erg handig, spullen uitladen en de vakantie is gelijk begonnen.

De tweede week zullen we iets verder oostelijk rijden, wel te verstaan ongeveer een kilometer of 15. Dan zitten wij bij de Hertenboerderij bij Nijbroek. Ook weer een leuke kleinschalige camping met dieren en allerlei ander vermaak voor de kids. Op deze camping staat weer een toercaravan voor ons klaar.

We zijn heel erg nieuwsgierig hoe het ons gaat bevallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s