Hunzedal Borger

De eerste kampeertrip van 2022. Het is een wennen. Zonder Small White! We hebben een tent gehuurd via Rent a tent op het Roompotpark Hunzedal in Borger. Zoals we onderhand gewend zijn, bleef het mooie weer een beetje uit en was het best fris in de tent. Uiteraard laten wij ons niet kennen en hebben er een erg leuk weekend van gemaakt. Een dagje Wildlands en een dagje Kabouterland mochten niet ontbreken!

3 Comments on “Hunzedal Borger

  1. Pingback: Thuiskomen in Elsloo – MINICAMPER

  2. Pingback: Vakantietijd! – MINICAMPER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s