Kampeerseizoen 2017

Terugkijkend op een prachtig jaar!

Het kampeerseizoen is weer bijna ten einde. Hopelijk wordt het eind september nog een beetje droog en kunnen we het seizoen nog met een weekendje weg afsluiten. De plannen zijn er in ieder geval. Met de minicamper een paar nachten in de bossen van Borger kamperen.

Afgelopen jaar hebben we onze minicamper goed gebruikt. Top op heden 4 tripjes kunnen maken. Beginnend met een nachtje kamperen in Appelscha. Gevolgd door onze huwelijksreis in Callantsoog. Wat een schitterend weer was het uiteindelijk. Eindeloos genieten op camping Eindeloos! De derde trip bracht ons in Zeeland, een provincie waar we beiden nog niet eerder waren geweest.

Vervolgens was het tijd voor onze zomertrip. Een reis door Oost-Europa. Het weer was niet super, maar wat hebben we veel gezien! Een vakantie met een lach en een traan. Berlijn, Warschau, Auschwitz, Krakau, Praag en Kassel.

De minicamper heeft de trip weer uitstekend doorstaan. Een paar kleine mankementen. Kapotte voorlampen, de dompelpomp die het begaf en een van de campingstoelen die er niet zo heel veel zin meer in had. Eigenlijk allemaal niet noemenswaardig. De lampen zijn reeds weer vervangen, we hebben nieuwe stoelen gekocht en de dompelpomp ga ik nog vervangen binnenkort.

Het kampeerleven begint ons steeds meer te bevallen. Voor de zomer van 2018 hebben wij Frankrijk in de planning staan. Waarschijnlijk een mooie route langs de westkust. Een bezoek aan Utah en Omaha Beach zullen dan niet ontbreken denk ik. We gaan het beleven!

Zoals gezegd volgt er nog een weekendje kamperen, mits het weer meezit, voordat wij ons seizoen afsluiten!

 

One Comment on “Kampeerseizoen 2017

  1. Pingback: Seizoen 2017 weer voorbij – THE SMALL WHITE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s