“Fietsen uit het vet”

Het voorjaar begint zijn intrede te doen!

Het weer begint steeds beter te worden. De thermometer heeft de 20 graden alweer aangetikt. Tijd dus om onze tourfietsen weer uit het vet te halen. De banden waren een beetje leeg, maar voor de rest geen problemen. Wij hebben een leuke route (www.fietsknoop.nl) uitgestippeld voor vandaag van ongeveer 50 km met een tussenstop bij de ouders van Esther.  Even kijken of de fietsen nog in topvorm zijn en voor onze conditie hetzelfde geldt.

Afgelopen zomer hebben we dankbaar gebruik gemaakt van onze fietsen. Ze hebben, Berlijn, Warschau, Auschwitz, Praag, Kassel en natuurlijk heel veel plekjes in Nederland gezien. Afhankelijk van de verhuizing naar ons nieuwe huis zullen ze dit jaar uiteraard ook weer de nodige km’s gaan maken.

Afgelopen week is de minicamper in de garage geweest om het probleem met de kleine olielekkage te verhelpen. Tijdens het vervangen van de distributieriem vorig jaar, waarbij ook de kleppen weer gesteld zijn, is er waarschijnlijk een pakking niet goed geplaatst. Het probleem is weer opgelost en onze minicamper lekt geen olie meer.

Woensdag 25 april gaat het grote verhuizen beginnen. De meeste dozen hebben de weg richting Zuidhorn gevonden. De grote meubels worden door het verhuisbedrijf in een container geladen die de komende weken de opslag in gaat.  26 april zal dan de overdracht zijn en heb ik (Ricardo) bijna 10 jaar aan de Meerpaal gewoond.
Op 22 mei zal de overdracht van ons nieuwe huis zijn.

Leek here we come…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s